Skip to content
Menu
DSC_7615-3

 

 

Wat doen we

Wij zetten een goed georganiseerde, coöperatieve boerderij op, waar puur en eerlijk voedsel wordt geproduceerd: groenten, aardappelen, fruit, eieren, rund-, varkens- en kippenvlees. Alles van een hoge kwaliteit en voor een prijs die vergelijkbaar is met die van de supermarkt. Een plek waar het goed toeven is voor mens en dier. Een ervaren boer is verantwoordelijk voor het werk op de boerderij.

Locatie aan het Spaarne

Onze Herenboerderij Heemstede ligt op één van de mooiste plekjes van ons dorp, pal aan het Spaarne. Onze buren zijn het Atheneum College Hageveld, Sportpark HBC en Park Meermond. Ongeveer 18 ha. grasland en een grote halfopen potstal vormen de basis waar we onze droom realiseren.

Ontstaan van Herenboeren Heemstede

Na een traject van ruim twee jaar is het ons gelukt om een geschikte locatie te vinden en tot overeenstemming te komen met de huidige eigenaren van het land en de opstallen. De laatste horde was het verkrijgen van een omgevingsvergunning van de gemeente.

Op 1 februari 2022 was alles rond en zijn we officieel gestart met het planten van de eerste boom. Onze start-boeren Isabel en Idse hebben voor ons een eerste concept teeltplan gemaakt, waarin de uitgangspunten zijn opgenomen van de gewassen die we kunnen gaan verbouwen.

Andere Herenboeren

Herenboeren Nederland

Webshop Herenboeren Nederland

Aan den Drecht, Leimuiden

De Groote Heide, Soerendonk

de Vlinderstrik, Rotterdam

Duinstreek, Bergen (NH)

Groote Modderkolk, Loenen 

Goedentijd, Alphen (NB)

Hof van Rhee, Assen

Kennemerland

Land van Weert, regio Weert en Nederweert

Nieuw-Burenveld, Utrecht-Oost

Op ‘t Lies, Breda

Rijk van Dommel en Aa, Helmond

Usseler Es, Enschede

Wenumseveld, Apeldoorn

Wilhelmina Park, Boxtel

Willemshoeve, Soest

Verified by ExactMetrics